Aflakken

Voor professionele schilders biedt Anker Stuy een groot scala aan verfproducten. Ons assortiment bestaat uit producten voor elke laag verf die u nodig heeft, of dit nou een grondverf, systeemverf, aflak of muurverf is! Bij ons vindt u producten van gronden tot aflakken. Al onze lakken en verven garanderen kwaliteit en duurzaamheid. Onze producten worden ontwikkeld, getest en verbeterd door verfspecialisten in ons eigen laboratorium. Wij bieden aflak als watergedragen en oplosmiddelhoudende systemen. Ook streven wij naar mindere milieubelasting in de oplosmiddelhoudende producten. Zo ontwikkelen wij verven waar de inhoud van oplosmiddel op een minimaal niveau wordt gehouden.

Waarborg Aflak

Ons productprogramma voor traditionele en vertrouwde, maar toch nieuwe verven en lakken voor de vakschilder heet Waarborg. Dit programma is ons paradepaardje. Hierin komt onze vakmanschap en ervaring samen. Al onze Waarborg producten staan bekend om zowel de snelle droging en doordroging als hoge kwaliteit en buitenduurzaamheid. Hieronder vindt u dé aflak uit het Waarborg producten aanbod.

  • Waarborg Aflak gloss (11- 0078) is een oplosmiddelarme, luchtdrogende, hoogglanzende aflak voor buiten speciaal voor het winterseizoen.

Rolsma Aflak

Onder de naam Rolsma produceren wij ook aflakken voor monumenten. Alle Rolsma verven zijn zeer milieuvriendelijk en duurzaam, ze worden namelijk op basis van lijnolie gemaakt. De Rolsma aflakken speciaal voor monumenten garanderen een authentiek eindresultaat voor monumenten! U vindt meer informatie over Rolsma monumenten verf hier.

logo Rolsma rgb 72 dpi

Andere aflakken van Anker Stuy

Naast Rolsma en Waarborg aflakken, produceren wij ook onder merknamen zoals Ankogel en Ankolux. Hieronder vindt u een paar van deze producten. Welk aflak u ook kiest, u kiest altijd voor kwaliteit bij Anker Stuy. Twijfelt u welk product het beste bij u en uw project past? Wij bieden u graag passend advies.

  • Ankogel Aqua 2K Topcoat (11- 0093) is een 2 componenten systeem toplaag voor ondergronden zoals voorbehandeld hout en staal. Heeft uitstekende buitenduurzaamheid en is ook binnen toepasbaar.
  • Ankolux Aqua Briljant (11- 0050) is een waterdunbare, hoogglanzende aflak op voorbehandelde ondergronden van hout of staal. Toepassingen door spuiten zijn ook mogelijk.

Hier kunt u ons complete assortiment bekijken.

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Ook geven wij advies voor de juiste keuze van producten! Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Neem contact met ons op