Anti Graffiti Coating

Graffiti is voor ondernemers en (lokale) overheden vaak een vervelend en kostbaar probleem. Jaarlijks wordt er veel geld besteed aan het verwijderen van graffiti van gevels en gebouwen. Zo is ook de NS jaarlijks zo’n 4 miljoen euro kwijt aan het verwijderen van de verf op de treinen (bron: Metro). De anti graffiti coating van Anker Stuy biedt uitkomst voor dit probleem. De combinatie van adequaat beschermen en goed onderhouden zorgt ervoor dat gevels en gebouwen langdurig schoon en mooi blijven. Exact wat uw klanten willen. De anti graffiti coating van Anker Stuy zorgt er bovendien voor dat het opnieuw bekladden met graffiti van een gevel of gebouw ontmoedigd wordt. Om uiteindelijk de graffiti te verwijderen zijn verschillende systemen, die bij ons te verkrijgen zijn.

 

Watergedragen systemen

Wij hebben onze anti graffiti coating in ons eigen laboratorium ontwikkeld. De coatings zijn o.a. ontwikkeld voor ondergronden als natuursteen, baksteen, staal, aluminium, hout, PMMA en plastic. Er is ook een ademend systeem voor baksteen zodat de steen vochtregulerend blijft. Deze bijzondere coatings zijn watergedragen en bieden gedurende 7 à 10 jaar effectieve bescherming tegen graffiti. De semipermanente coating beschermt tegen 1 keer reinigen en wordt voornamelijk ingezet bij monumentale panden, waar geen permanent systeem mag worden toegepast. Graffiti verwijdering geschiedt eenvoudig met behulp van reinigers die wij meeleveren.

Waarom de Anti Graffiti producten van Anker Stuy?

Na al bijna een eeuw actief te zijn in de verfbranche heeft Anker Stuy zijn sporen wel verdiend. Niet alleen kiezen wij altijd voor kwaliteit, maar staan wij ook graag voor u klaar. Met het volledige proces in eigen huis is er veel mogelijk! Met een ruim assortiment en landelijke verkooppunten hebben wij altijd iets wat bij uw wensen aansluit. Ook voor de anti-graffiti bieden wij u vele voordelen:

  • Hoogwaardig, compleet (watergedragen) systeem
  • Minder milieubelastende producten
  • Eenvoudige reiniging, eenvoudige bescherming
  • Uitvoerig getest in diverse landen door onafhankelijke instituten
  • Permanente bescherming in ultra mat, mat, zijdeglans, hoogglans en vele kleuren
  • De passende oplossing voor onder andere beton, baksteen, kunststoffen, hout, metaal, keramiek en gelakte ondergronden

Wilt u meer weten over ons assortiment reinigers, of wanneer u welke reiniger moet kiezen? In onze brochure staat meer informatie, onze producten en een tabel met de juiste producten per ondergrond. De brochure is gratis te downloaden via onderstaande link. Het overzicht met alle brochures vindt u hier.

Download de brochure

Wij helpen u graag

Onze anti graffiti coatings bieden een solide en duurzame oplossing tegen het bekladden van gevels en gebouwen. Nationaal, maar ook internationaal, worden onze permanente en semipermanente coatings ingezet. Bent u geïnteresseerd in onze anti graffiti coatings en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op