Het Aplexol Exterior assortiment bestaat uit 4 producten voor de verduurzaming van buitenhout. Naast het behouden van de natuurlijke uitstraling van het hout biedt het bescherming tegen onder andere water, vuil, schimmel en algen. Zowel voor nieuw als eerder met olie behandelde ondergronden. Zo kunt u dus een houten terras, tuinmeubel, pergola of gevelbetimmering optimaal beschermen.

  • Met de Aplexol Outdoor Primer haalt u een watergedragen product in huis die geschikt is bij de voorbehandeling van onbehandeld en niet-geïmpregneerd naaldhout. Het hout wordt daarna afgewerkt met één van de buitenoliën.
  • De  Aplexol Exterior Cleaner is een zeer effectieve reiniger welke uitermate geschikt is voor de verwijdering van groene aanslag en vuil.
  • De Aplexol Exterior Oil is een minder milieubelastende olie voor buiten. Deze wordt toegepast voor het onderhouden van nieuwe of eerder door olie behandelde houten onderdelen. Deze buitenolie is verkrijgbaar in 6 kleuren: Naturel, Shale Grey, Maroon, Teak, Cotton White en Intense Black.
  • Om vergrijsde houten onderdelen helemaal op te frissen raden we de Aplexol Exterior Renovator aan. Deze dringt diep door tot in de poriën en verwijdert al het vuil.

Benieuwd naar de verwerking of technische eigenschappen? Klik hier voor het volledige Aplexol assortiment.

81116760 - painting and applying protective varnish on a wooden garden chair

Snelle levering via het Select Partner Programma

Anker Stuy levert in nauwe samenwerking met Heidelberg Woodcoatings laksystemen aan de meubel- en interieurbouw. Anker Stuy is een toonaangevende naam in de meubelindustrie met een landelijke verkoopdekking middels het Select Partner Programma. Gezamenlijk met deze dealers is Anker Stuy in staat snel te leveren, maar ook goede technische ondersteuning te bieden.

Bekijk hier al onze verkooppunten