Beitsen

Ook voor beitsen van hoge kwaliteit bent u hier aan het juiste adres. Anker Stuy levert een groot scala beitsen en lakken aan de meubel  en interieurbouw. Dit is in samenwerking  met onze Duitse partner Heidelberg Coatings. Samen garanderen wij u topkwaliteit. Niet voor niets voldoen onze producten aan de strenge eisen zoals gesteld in DIN (Deutsche Industrie Norm) en EN (Europese Norm).

Wij maken zowel watergedragen als oplosmiddel houdende beitsen voor meubels, interieur en exterieur. Deze worden getest in ons eigen laboratorium om de kwaliteit te kunnen controleren en verbeteren wanneer nodig. Onze beits kan afgewerkt worden met watergedragen of oplosmiddel houdende blanke lakken.

Kleur voor beits

Onze beitsen zijn gemaakt in een aantal standaard kleuren maar op aanvraag zijn ze ook verkrijgbaar in andere kleuren. Het is ook mogelijk om zelf verschillende kleuren te maken met behulp van kleurconcentraten. Om de kleuren zelf te kunnen maken heb je alleen basis beits en de kleurconcentraten nodig. Wij produceren ze beide. In onze beitsmap vindt u een overzicht van een aantal standaard kleuren. Onze twee soorten kleurbeits zijn:

  • HD Aquanyl kleurbeits (40-2900) is een watergedragen kleurbeits voor binnen toepassing. Kleuren kunnen gemaakt worden met kleurconcentraat (40-3715)
  • HD LM Kleurbeits (40-2170) is een sneldrogende oplosmiddelhoudende kleurbeits voor binnen toepassing. Met de kleurconcentraten (40-3730 en 40-2351) kan de kleur gemaakt worden.

Onze diverse beitsen

Eenvoud in assortiment is onze kracht. Nagenoeg al onze 2 componenten beitsen zijn te verwerken met één harder. Hierdoor heeft u geen arsenaal aan verschillende harders en verpakkingen staan. Zo is het overzichtelijk en duidelijk.

De volgende harders worden gebruikt bij onze 2 componenten producten:

Heeft u vragen of specifieke wensen?

Wij kunnen onze beitsen en andere producten snel in Nederland leveren dankzij onze diverse dealers. We kunnen ook goede technische ondersteuning bieden, waar nodig. Dus heeft u specifieke wensen of vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.