Biologische verf van Anker Stuy

Binnen Anker Stuy zien wij het als onze verantwoordelijkheid om te zorgen voor de mensen en het milieu. Het maken van biologische verf is daarom enorm van belang. Wij ontwikkelen deze bio-based verf in ons eigen laboratorium. Hier werken een team aan experts dagelijks aan de verbetering van huidige en de ontwikkeling van nieuwe producten. Deze krijgen steeds meer een biologisch karakter. Onze bekendste lijn aan biologische verf wordt gemaakt en verkocht onder de naam Rolsma. Naast de Rolsma biologische verf produceren we andere verven ook zo biologisch mogelijk. Deze worden op waterbasis gemaakt en hebben daardoor een bio-based karakter.

logo Rolsma rgb 72 dpi

Bio-based verf op basis van lijnolie

De 100% biologische verf van Rolsma bestaat uit duurzame grondstoffen zoals lijnolie en andere plantaardige oliën. Deze bio-based verf is geschikt voor verschillende materialen en kan op diverse ondergronden toegepast worden. De lijnolie verf en andere biologische verven hebben een lange levensduur en een hoog percentage vaste stof, waardoor het mogelijk is om een groter oppervlakte te schilderen met een blikje verf. De lijnolie verf is gifvrij en geur arm. De biologische verf is daardoor ideaal voor bijvoorbeeld de kinderkamer en kindermeubels, maar ook toepasbaar voor vele andere omgevingen.

Waarom kiezen voor biologische verf?

Met biologische verf hoeft u niet in te leveren op de kwaliteit. Daarnaast zijn er vele redenen om voor biologische verf te kiezen:
• Bio-based verf is mens- en milieuvriendelijk
• De lijnolie verf maakt het schilderen duurzaam en verantwoord
• De verf is vrij van giffen en heeft minimale geur
• Bio-based verf heeft een lange levensduur

Interesse in onze biologische verf?

Bent u geïnteresseerd in de biologische verf die wij leveren? Er zijn vele mogelijkheden en ook op maat gemaakte producten kunnen wij leveren. Wij ondersteunen u graag in het gebruik van de verf en bieden gratis advies en een goede service. Neem voor meer informatie en vragen contact met ons op!

Neem contact met ons op