Met de juiste beits beschermt u uw houtwerk

Bescherm uw hout met één van onze beitsen

Wilt u ervoor zorgen dat het hout in en om uw huis langer meegaat? Probeer dan eens één van de beitsen van Anker Stuy. Door het hout te beitsen, wordt het hout beschermd tegen invloeden van buitenaf. Bovendien kun je het houtwerk een mooie kleur meegeven met onze beits. Beits trekt dieper in het hout dan verf en beits zorgt ervoor dat het vocht gereguleerd wordt, zo komt het er niet in, maar kan het er wel uit. Wilt u een duurzame bescherming voor uw houten tuinmeubels, schuurtje of pergola? Kies dan voor een beits van Anker Stuy.

Dekkende en transparante beitsen

U kunt kiezen uit twee varianten beits, namelijk een dekkend of transparant systeem. Met een dekkende beits geeft u uw houten onderdelen een andere tint, zonder dat de houtstructuur er doorheen komt. Wil je echter de houtstructuur zichtbaar maken, kies dan voor een transparante beits. Beide soorten beits zijn in verscheidene kleuren te bestellen.

Hulp bij het kiezen van de juiste beits

Heeft u hulp nodig bij uw keuze voor de juiste beits? Gebruik dan de Anker Stuy verfkiezer. Hierdoor weet u precies welk product in uw geval het beste resultaat geeft.

Bekijk ons assortiment beitsen