Duurzaam en klaar voor de toekomst


Anker Stuy is als verfproducent voortdurend alert om nog duurzamer te produceren en te innoveren om het milieu te sparen. Natuurlijk zijn wij hiertoe verplicht omdat wij ons aan geldende wetten en (overheids) regels dienen te houden. Maar vooral zijn wij duurzaam uit persoonlijke betrokkenheid, want naast verffabrikant zijn wij in de eerste plaats ook mens.

Duurzame innovatie

Binnen het laboratorium van Anker Stuy hebben onze medewerkers alle vrijheid om te experimenteren met grondstoffen. Deze deskundigen vinden het een uitdaging om innovaties te realiseren die het milieu sparen. Het milieu, onze partners en wij hebben hier voordeel bij. Voor eindgebruikers betekent duurzame kwaliteit vaak minder onderhoud, dus financieel voordeel. Duurzame innovatie betekent voor Anker Stuy voorop lopen in kennis. Met deze kennis verbeteren we onze verfproducten en onze dienstverlening. Anker Stuy gebruikt bijvoorbeeld automobielkwaliteitpigmenten in hun kleurpasta´s. Door het gebruik van deze pigmenten blijft de kleur langer mooi. Ondanks dat deze pigmenten duurder zijn, produceren wij dit voor concurrerende  prijs. Dat is mooi en duurzaam voordeel voor u.

10 jaar onderhoudsvrije verf

Sinds 2007 brengt Anker Stuy een nieuwe lijn unieke en duurzame verfproducten op de markt. Met deze zogeheten Waarborg verfproducten beloven we onze klanten 10 jaar onderhoudsvrij schilderwerk. Voor de eindgebruiker betekent dit een forse besparing op onderhoudskosten. Uiteraard zijn hier voorwaarden aan verbonden.

Duurzame klantrelaties

Wij willen graag duurzame relaties met onze klanten. Om die reden investeren wij in een optimale service. Want voor een duurzame, langdurige relatie moeten we eerst het vertrouwen verdienen. En daar doen we ons best voor. Anker Stuy staat voor haar klanten.

Project “Koploper”Koploper project opsterland

Anker Stuy heeft deelgenomen aan het Koploperproject duurzaam ondernemen in Opsterland. Enkele ondernemingen hebben samen met de gemeente Opsterland het voortouw genomen  om enthousiast aan de slag te gaan met duurzaam ondernemen. Zij hebben hun ervaringen gedeeld en motiveren hiermee andere ondernemingen ook deel te nemen aan het project Koploper. Doel van het project is invulling geven aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Uiteindelijk willen we ook voordelen realiseren voor onze organisatie. Want naast de bedreigingen biedt duurzaam ondernemen ook kansen. Voor Anker Stuy maar ook voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op