Binnen het meubellakken assortiment van Anker Stuy hebben wij een range van effect lakken die meubels en interieur oppervlaktes kunnen voorzien van een luxe uitstraling. Het voordeel hiermee ten opzicht van andere materialen is dat elke vorm mogelijk is en dit geheel naadloos. Voor interieur architecten en stylisten de mogelijkheid om luxe uitstraling te geven aan elementen in huis.

Tevens hebben wij naast het goud effect ook nog zilver, koper en brons effect lakken. Het laksysteem is door een meubelspuiter eenvoudig toe te passen en indien gewenst adviseren wij je graag.

Goud als interieurtrend

Sinds dit jaar heeft de kleur goud zich ook aangesloten bij deze populaire interieur trend. Net als koper is ook goud een warme kleur wat goed toepasbaar is. Bijvoorbeeld in de trend van hotel chique is dit goed te combineren met behang en warme tinten. Maar ook een gouden spiegel een koperen beeld of zelfs een gouden bijzettafel kan de gewenste warme sfeer gaan creëren in een woning. Met onze goud-effect lak bent u in de mogelijkheid om heel veel verschillende ondergronden in veel verschillende vormen te behandelen en zo deze luxe uitstraling te behalen.

Goud is daarnaast ook goed te combineren met onze zwarte matte afwerkingen. Denk hierbij voorbeeld aan een zwarte keuken met goud accenten. Ook deze combinaties zijn te maken met onze meubellakken. Wij adviseren u graag.