Is graffiti overal van te verwijderen?

In principe is de verwijdering van graffiti mogelijk op alle ondergronden. De juiste keuze van graffitireiniger en de reinigingsmethode zijn van groot belang. Of de graffiti zich goed of slecht laat verwijderen is afhankelijk van de ondergrond en de gebruikte verf. De werking van graffitireinigers is afhankelijk van het weer en dient niet verwerkt te worden bij regen en temperaturen onder de 5°C.   Na de graffiti reiniging wordt de behandelde oppervlakte helderder dan de niet gereinigde oppervlakte. Daarom is het belangrijk dat ook d eoudere vervuiling op de oppervlakte verwijderd wordt met een reinigingsmiddel en een hogedrukreiniger.

Het verwijderingsproces van graffiti

de verwijdering van graffiti gebeurt in 5 stappen.

  1. Het afbreken van de verfoppervlakte met geschikte graffitireiniger (bv. onze REMOVER G14 of REMOVER G PLUS)
  2. Verf verwijderen, bijvoorbeeld met een hogedrukreiniger
  3. De verfresten met alkalische reiniger van de ondergrond verwijderen (bv. met onze Shadow G)
  4. Lichte verfresten met bleek verwijderen (bv. met de BLEACH G)
  5. Na het bleken is de ondergrond vrij van graffiti

Waar moet u om denken bij graffiti verwijdering?

Het verwijderen van graffiti is het moeilijkste van een onbeschermde ondergrond. Het behalen van het gewenste resultaat is afhankelijk van de ondergrond, gebruikte graffitiverf, reinigingsmiddel en reinigingsmethode. De graffitireiniging van onbeschermde ondergronden wordt gedaan met een reinigingsmiddel speciaal geschikt voor die ondergrond. Voor graffiti bescherming bent u ook bij ons aan het juiste adres, hier hebben wij namelijk een ruim aanbod in. Dit maakt de verwijdering in de toekomst ook eenvoudiger.

Gratis brochure van graffiti verwijdering

Wilt u meer weten over ons assortiment reinigers, of wanneer u welke reiniger moet kiezen? In onze brochure staat meer informatie, onze producten en een tabel met de juiste producten per ondergrond. De brochure is gratis te downloaden via onderstaande link. Het overzicht met alle brochures vindt u hier.

Download de brochure

Is uw interesse gewekt?

Heeft u interesse in één van onze graffiti verwijdering producten, of zou u graag meer informatie willen hoe deze producten bij uw project passen? Wij helpen u graag en adviseren waar mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie, vragen of opmerkingen.

Neem contact met ons op