Bescherm uw hout voor langere tijd

Hout is een mooi en sterk natuurlijk product. Externe invloeden kunnen het hout aantasten en het is daarom belangrijk om uw hout goed te beschermen. Zo kunt u het hout zijn waarde en uitstraling laten behouden. Anker Stuy biedt een ruim assortiment aan producten voor houtbescherming. U kiest dan voor kwaliteit en duurzaamheid. Dagelijks werken wij aan de optimalisatie van onze producten in het laboratorium.

Dagelijkse kwaliteitstoets

Consumenten en bedrijven stellen steeds hogere eisen aan hun woning of werkomgeving. Dit betekent niet alleen een passende kleur, maar ook een uitstekende kwaliteit. Dat is waar het om draait. U bent als schilder ook continue op zoek naar de beste houtbescherming voor uw klanten. Daarnaast kunnen wij u advies leveren voor de beste bescherming van uw hout. De verschillende houtsoorten verdienen de juiste behandeling, wij kunnen u ondersteunen in houtbescherming.

Ruim assortiment, van grondverf tot beitsen

Voor de bescherming van hout hebben wij een ruim pakket aan producten. Zo kiest u altijd een product die bij uw wensen en project aansluiten. Zo bestaat ons aanbod uit:

  • Grondverven voor het gronden van diverse soorten hout ter renovatie of onderhoud
  • Systeemverven voor op voorbehandelde onderdelen zoals kozijnen, ramen en geveltimmerwerk.
  • Lakverven voor een glanzende eindlaag op voorbehandelde ondergronden
  • Beitsen als duurzame afwerking van diverse soorten hout.
  • Blanke lakken voor bescherming en verfraaiing van houten meubilair e.d.
  • 2-componenten systemen als toplaag in systemen op ondergronden zoals voorbehandeld hout.

Wilt u meer weten?

Bent u op zoek naar het juiste houtbeschermingsproduct? Wellicht dat wij u kunnen helpen. Neem contact met ons op via onderstaande knop of bekijk ons assortiment.

Neem contact met ons op