Houtrenovatie

Houtrot kan door het Nederlandse klimaat voorkomen. Vocht kan bijvoorbeeld door achterstallig onderhoud, een vochtige woning of door ouderdom in de houten constructie komen. Schimmels tasten dan het hout aan. Erg vervelend uiteraard. Repareren is in de meeste gevallen goedkoper, sneller en milieuvriendelijker dan vervanging.  De houtrenovatie producten van Anker Stuy bieden in zo’n situatie een passende oplossing. Samen met ons advies en begeleiding zorgen wij ervoor dat uw houtrenovatie project optimaal wordt uitgevoerd. Zo wordt hout met onze renovatie producten weer zo goed als in nieuwe staat teruggebracht. Uiteraard presenteren wij u ook een oplossing om houtrot te voorkomen.

Wat zijn de voordelen van houtrenovatie?

  • Renovatie is goedkoper dan vervanging
  • Renovatie veroorzaakt minder overlast
  • De beschadigingen van binnenafwerkingen blijven beperkt
  • Met houtrenovatie wordt het weggooien van hout tegengehouden

Twijfelt u tussen renovatie en vervanging? Wij bieden u graag een passend en gratis advies over wat te doen met uw project. Zowel technisch als economisch gezien kan dan de beste aanpak gekozen worden.

Wij helpen u graag

Hieronder ziet u een overzicht van onze complete productielijn van houtrenovatie producten. Klik op de link voor meer informatie. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

  • Aplex Impregneerhars (20-0282) kan als impregneer voor binnen en buiten worden gebruikt. Heeft afdichtende werking op poreuze ondergronden.
  • Anko Houtreparatie EL (20-0288) is een reparatiepasta voor door houtrot vergane delen, vullend verlijmen van onderdelen en afdichten van boorgaten.
  • Anko Houtreparatie OV Snel  (20-0287) voor het uitvlakken/repareren van kleine beschadigingen, spijkergaten en vullend verlijmen van onderdelen voor binnen en buiten. Schuurbaar na 30 minuten.

 

neem contact op