Waarborg assortiment

Ons productprogramma Waarborg bestaat uit de hoogste kwaliteit verfsystemen die enorm duurzaam zijn. In dit programma leveren wij grondverven, beitsen en diverse soorten lakverf. Alle Waarborg producten zijn minder milieubelastend. De unieke verf-, kleur-, en buitenduurzaamheid eigenschappen bieden de professionele schilder de esthetische- en technische middelen om hooggekwalificeerd vakwerk af te leveren.

In deze video is gebruik gemaakt van de Waarborg Grondverf en de Waarborg Hoogglans Lakverf.

Bekijk de video

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over het assortiment lakverven.

 

Thumbnail Woodstain & WoodcoatWoodstain & Woodcoat

Beitsen is een goede manier om je tuinhout te beschermen tegen weersinvloeden. In deze video is gebruik gemaakt van de Ankolux Aqua Woodstain en de Ankolux Aqua Woodcoat.

De Ankolux Aqua Woodstain (16-0219) is een waterverdunbare, transparent impregnerende, niet filmvormende houtbeits. Deze houtbeits is geschikt voor binnen en buiten, is makkelijk te verwerken en dringt zeer goed door in het hout. De zeer goede buitenduurzaamheid is één van de voornaamste kenmerken, de beits bevat UV stabilisatoren en is waterdampdoorlatend. De Woodstain is met name geschikt voor fijnbezaagd hout met een open structuur, zoals bijvoorbeeld gevelbekleding.

Een medium filmvormende houtbeits is de Ankolux Aqua Woodcoat (16-0221), een watergedragen, transparant penetrerende beits op basis van Alkydemulsie. Deze houtbeits is geschikt voor buiten en toepasbaar als duurzame afwerking op naald- en loofhout soorten, zoals bijvoorbeeld een tuinhuis.  De beits heeft een goede doordroging, bevat een UV filter en is vochtregulerend. Een goede buitenduurzaamheid is daarom ook een belangrijk kenmerk van deze beits. Door de filmvorming is het onderhoudsinterval ongeveer vijf jaar. Dit is een langere periode dan bij een niet filmvormende beits.

Bekijk de video

 

Thumbnail Aplexol

Aplexol buitenoliën

Het Aplexol Exterior assortiment bestaat uit 4 producten voor de verduurzaming van buitenhout. Naast het behouden van de natuurlijke uitstraling van het hout biedt het bescherming tegen onder andere water, vuil, schimmel en algen. Zowel voor nieuw als eerder met olie behandelde ondergronden. Zo kunt u dus een houten terras, tuinmeubel, pergola of gevelbetimmering optimaal beschermen.

In deze video is gebruik gemaakt van de Aplexol Exterior Oil in de kleur Intense Black – artikelnummer 40-853-9100.

Bekijk de video

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over onze buitenoliën.