Seramic Lightcoating

100% energieneutraal en veiligheid verhogend. Revolutionair in de infra markt: een lichtgevende coating die toegepast kan worden als markering. Bijzondere eigenschappen voor een bijzonder product. Slecht zicht of een donker fietspad zorgen al snel voor onveilige situaties. Seramic Lightcoating is ontwikkeld om de fietser meer zicht en begeleiding te geven om van punt A naar punt B te komen.

Ontwikkeld in eigen laboratorium, Seramic Lightcoating is een lichtgevende, gemodificeerde coating die uniek is in zijn soort. De coating werkt als volgt: het product neemt overdag licht op door middel van daglicht of kunstmatig licht en geeft dit licht bij donker af.

Bijzondere eigenschappen

Naast de lichtafgifte voldoet het product aan slijtwaardes die gesteld worden in de infra-markt. Het product kent een levensduur tot wel 15 jaar. Het product voldoet aan alle eisen zoals stroefheid en kent naar een lichtafgifte een enorm hoge reflectiewaarde. Met deze bijzondere eigenschappen is de lichtgevende coating uitermate geschikt voor toepassingen als lichtgevende wegmarkering of als vluchtmarkering in openbare ruimtes.

Wij helpen u graag

Seramic Lightcoating biedt heel veel innovatieve mogelijkheden voor de infra, openbare ruimtes en andere situaties en sectoren. Van offshore platforms diep op zee tot op de lokale weg, gelegen bij u om de hoek. Wilt u meer weten?

Waarom Anker Stuy?

  • Al ruim 60 jaar toonaangevend in de verfbranche
  • Ruim assortiment en landelijke verkooppunten
  • Eigen laboratorium garandeert innovatieve verfproducten
  • Kennis voor al uw verfvraagstukken
  • Snelle levertijd door eigen beheer productieproces

Neem contact met ons op