Innovatie

Wij maken innovatie bijzonder door vernieuwingen door te voeren die daadwerkelijk bijdragen aan productverbeteringen. Onze concentratie ligt naast het milieuaspect ook op een functioneel aspect. Hoe baan doorbrekend zou het zijn als we over vijftien jaar schilderbare zonnecellen hebben die uiteindelijk elektriciteit afgeven. Wij van Anker Stuy zijn ambitieus en deze vraag stellen wij ons anno 2015 al. Hoe functioneel en innovatief verven kunnen zijn demonstreren wij al met onze Seramic Lightcoating. Deze coating geeft licht af in het donker en dit energie-neutraal en tevens veiligheid verhogend.

Focus op bio-based verfproducten

Als verfproducent ligt er natuurlijk ook een taak op onze schouders. Om het milieu zo min mogelijk te belasten met chemische verontreiniging. In de jaren 90 was het Anker Stuy die als eerste watergedragen alkyd-emulsies op de markt bracht die veel minder belastend zijn voor het milieu dan oplosmiddelhoudende producten. Anno 2015 richten wij ons op bio-based verfproducten: hoogstaande verf uit herwinbare grondstoffen.

Innovatie top 100

jaarlijks presenteert de Kamer van Koophandel de 100 meest innovatieve bedrijven van nederland in de: MKB Innovatie Top 100. Ook onze Seramic Lightcoating (lichtgevende wegbelijning) werd gezien als iets nieuws, unieks en kansrijk. In 2015 behoorde Anker Stuy dan ook tot deze meest vernieuwende ondernemingen van het jaar.MKB Innovatie top 100

Samen innoveren met verf?

Wij innoveren graag samen met uw. Onze samenwerkingen met o.a. universiteiten en openbare instellingen zorgen ervoor dat er daadwerkelijk ook vernieuwingen doorgevoerd kunnen worden. Onder het mom van open innovatie zijn uw ideeën altijd welkom. Wilt u samen met ons werken aan bijzondere verf? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op