Meubel- en interieurlakken van Anker Stuy en Heidelberg

Anker Stuy produceert, samen met Heidelberg Coatings, interieurlakken voor de meubel- en interieurindustrie. Deuren, meubels, bedden.. noem maar op. Alles komt tot leven met onze 1- en 2-componenten meubel- en interieurlakken. Wij garanderen u topkwaliteit! Onze kwaliteit wordt herkend. Niet alleen door onze klanten, maar ook door onafhankelijk geaccrediteerde instellingen. Zo voldoen al onze lakken aan de Europese Norm (EN), Deutsche Industrie Norm (DIN) en Nederlandse Norm (NEN). Bent u actief in de meubel- en interieurbouw? En kiest u voor duurzame kwaliteit? Neem dan in een vroegtijdig stadium contact met ons op. Zo bent u verzekerd van het beste advies over het gebruik van onze meubel- en interieurlakken.

Extra Cachet

Interieurtrends veranderen heel snel deze tijd, ook wij gaan mee in deze veranderen. Eén ding staat echter altijd vast, dat is onze keuze voor kwaliteit. Interieurlakken en verven spelen een belangrijke rol in de uiteindelijke kwaliteit van het product. Authentieke of trendy kleuren geven net dat beetje extra cachet aan een interieur. Ook het milieu wordt een steeds belangrijker theme. De interieurlakken van Anker Stuy zijn mens- en milieubewust en zijn allemaal watergedragen producten.

Continue vernieuwen

Van softlak, systeemlak tot parketlak, u vindt het bij Anker Stuy. Maar we doen meer: onze lakexperts zijn continu op zoek naar vernieuwende en bijzondere verfproducten. Een mooi voorbeeld zijn onze watergedragen interieurlakken die als 1-pot systeem toegepast kunnen worden. Bovendien zijn ze ook toepasbaar op moeilijke ondergronden zoals eiken. En dit zonder verkleuring!

Een stoere nieuwe trend in de interieurlakken

Een nieuwe trend in de interieurlakken is de roesteffect lak. Dit product creëert een natuurlijk roesteffect op al uw meubels, wanden en andere ondergronden. Met deze interieurlak krijgt uw woning, kantoor of winkel echt een stoer industrieel effect. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen, of wilt u graag advies over een project? Wij helpen u graag en denken graag mee aan passende oplossingen. Neem via onderstaande knop contact met ons op.

Neem contact met ons op