Kleurlakken

In Samenwerking met onze Duitse partner Heidelberg Coatings leveren wij een aantal verschillende systemen kleurlakken. Alle producten die samen met Heidelberg Coatings worden gemaakt zijn geschikt voor de meubel en interieurbouw. Samen garanderen wij u topkwaliteit, alles komt tot leven met onze 1 en 2 componenten kleurlakken Niet voor niets voldoen onze producten aan de strenge eisen zoals gesteld in DIN (Deutsche Industrie Norm) en EN (Europese Norm).

Anker Stuy en Heidelberg

Kleurlak maken

Kleurlakken in de gewenste kleuren worden gemaakt door het toevoegen van kleurpasta’s in een blanke basislak. Deze kleurpasta’s worden intern ontwikkeld in het laboratorium. Hier werken onze experts dagelijks aan de verbetering van kleuren en de ontwikkeling van nieuwe kleuren. De kleurrecepten zijn vastgelegd in een kleurformule data bank in de computer. De kleurformule data bank bevat praktisch alle kleuren van veel voorkomende waaiers in uitbalanceerde kleurrecepten.

Eigen kleurlak mengen

Nu kunt u ook uw eigen kleurlakken mengen. Met behulp van een HD mengsysteem is het mogelijk om de lakken zelf op kleur te maken. Dit systeem bestaat uit drie blanke basislakken, universele mengpasta’s voor watergedragen lakken en universele mengpasta’s voor oplosmiddel houdende lakken. Mocht u niet over de ruimte beschikken voor een kleurmengsysteem, dan kunnen wij altijd kleur lak aanleveren via onze verkooppunten. De kleurlakken kunnen ook besteld worden via onze fabriek.

De blanke lakken (uiteraard ook ready mixed op kleur te bestellen) die worden gebruikt zijn:

Vragen over kleurlakken?

Wij kunnen ook goede technische ondersteuning bieden. Mocht u nog vragen over onze producten of mengsystemen hebben, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op