Q32 kleurmengsysteem

Q32 staat voor tweeëndertig unieke kleurpasta’s bestaande uit de hoogste kwaliteit (Q) kleurpigmenten. Op basis van een bijzondere combinatie van uiterst verdraagzame en gepatenteerde polymeren. Normaal gesproken worden deze lichtechte kleurpigmenten alleen in de hoog technische industrieën (automobiel & coil) toegepast.

Extreme kleurechtheid

Door deze bijzonder combinatie is het mogelijk om Q32 kleurpasta’s te gebruiken voor verschillende verfsystemen. Zoals oplosmiddelhoudende 1 & 2 componenten verven, als mede watergedragen verven. Daarbij bent u verzekerd  van extreme kleurechtheid na velen jaren in buiten- & binnen situatie en een zeer hoge dekking tijdens verwerking. Eigenschappen als droging, glans en vloeiing worden niet nadelig beïnvloed.

Maatwerk advies? Wij helpen u graag.

De Q32 kleurpasta’s in combinatie met de meegeleverde software (kleuren database) en technische ondersteuning zijn verkrijgbaar voor industriële verf, coating & chemie producenten en voor retailers of speciaalzaken met een eigen verf mengafdeling. De kleurpasta’s zullen nauwkeurig worden afgestemd op de eisen en wensen van de verbruiker met daarbij de kwaliteit niet uit het oog te verliezen. Meer weten of maatwerk advies? Neem nu contact met ons op, wij helpen u graag.

Neem contact met ons op