Laboratorium

Ons team van chemisch deskundigen werkt dagelijks aan productontwikkelingen, kwaliteitsbewaking en –innovatieve doorontwikkelingen. Het laboratorium is het technisch hart van Anker Stuy en een broedkamer voor bijzondere nieuwe producten.

Anker Stuy met oog voor toekomstige veranderingen

Op het gebied van verf en grondstoffen verandert er veel. Hoe is de samenstelling van verf over twintig jaar? Met welke wetten en regels moeten we rekening houden? Onze strategie is het geven van toegevoegde waarde aan verf. Oog blijven houden voor veranderingen en voor de toekomst. Op die veranderingen inspelen door te blijven werken aan kwaliteit en duurzaamheid. Het laboratorium van Anker Stuy speelt daar natuurlijk een centrale rol in.

Kwaliteitscontrole

Onderzoeken en systematisch zoeken naar nieuwe methoden en grondstoffen die kwalitatief vooruitstrevend zijn en zo milieuvriendelijk mogelijk zijn is bijvoorbeeld één van die taken. Maar ook wordt elke liter verf die bij ons de deur uitgaat gecontroleerd op bepaalde kwaliteitseisen. Zodat u weet dat u het beste kan en mag verwachten tijdens de verwerking van onze verf.

Anker Stuy heeft naast jarenlange ervaring eveneens veel specialistische academische kennis in huis. Mede dankzij deze combinatie loopt Anker Stuy voorop in de verfbranche op gebied van herwinbare grondstoffen, functionele coatings zoals Seramic Lightcoating en kwaliteit wat zich bijvoorbeeld uit in de protect wood 4 life garanties. Die tot wel 10 jaar onderhoudsvrij schilderwerk garanderen.

Specifieke behoeften

Dankzij ons eigen laboratorium kunnen we ook snel inspelen op wensen en eisen van onze klanten. Een op maat gemaakt product behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op