Lakverven

Anker Stuy biedt een uitgebreid assortiment verfproducten voor de vakschilder aan. Zo leveren wij voor de professionele schilders onder andere lakverven aan. Deze lakverven worden in ons eigen laboratorium ontwikkeld en getest. Onze lakverven zijn toepasbaar als tussen- en eindlagen op houten onderdelen voor binnen en buiten. Deze producten bieden wij als watergedragen en oplosmiddelhoudende systemen aan. De lakverven zijn te verkrijgen in verschillende glansgraden en kleuren. De lakverven kunnen ook op gewenste kleur gemaakt worden dankzij ons eigen kleurmengsysteem. Zo heeft u altijd een product die aansluit bij de wensen van uw klant of opdrachtgever.

Waarborg Lakverven

Ons productprogramma Waarborg bestaat uit de hoogste kwaliteit verfsystemen die enorm duurzaam zijn. In dit programma leveren wij grondverven, beitsen en diverse soorten lakverf. Alle Waarborg producten zijn oplosmiddelarm en dus minder milieubelastend. De unieke verf-, kleur-, en buitenduurzaamheid eigenschappen bieden de professionele schilder de esthetische- en technische middelen om hooggekwalificeerd vakwerk af te leveren.
Hieronder vindt u enkele lakverven uit ons Waarborg programma:

  • Waarborg Hoogglans (11- 0075) is een luchtdrogende, oplosmiddelarme, hoogglanzende lakverf voor buiten. Speciaal ontwikkeld voor onderhouds- en renovatieprojecten.
  • Waarborg Aflak Gloss (11- 0078) is een oplosmiddelarme, luchtdrogende lakverf voor buiten. Deze is speciaal voor het winterseizoen.
  • Waarborg PU Satin (11- 0003) is een oplosmiddelarme, luchtdrogende, krasvaste en zijdeglanzende lakverf voor buiten op basis van Polyurethaan.

Meer producten? Bekijk dan ons complete assortiment voor de vakschilder hier.

Vernieuwed Waarborg Hoogglans Lakverf

“Vertrouwd maar toch nieuw”. Dat is onze Waarborg Hoogglans lakverf die op basis van de nieuwste bindmiddel technologieën wordt ontwikkeld. Hieronder vindt u de belangrijkste eigenschappen van deze lakverf.

  • Snelle droging en doordroging op basis van vernieuwde drogingstechnieken
  • Gemakkelijke verwerking en hoog uitstrijkvermogen
  • Uitstekende vloei en dekking
  • Superieur glans- en kleurbehoud
  • Onderhoudsarme periodes van 10 jaar mogelijk

Geïnteresseerd?

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven advies over de keuze van het juiste product. Vul via onderstaande knop het contactformulier op, u ontvangt dan zo snel mogelijk reactie. Ons telefonisch of per email contacteren is ook mogelijk.

Neem contact met ons op