Markt23 is een nieuw en eigentijds horecabedrijf, dat gevestigd is op een mooie en historische locatie, in het voormalige Hotel De Wijnberg. Met een prachtig interieur en heerlijke gerechten, is Markt23 de ontmoetingsplek van Sneek.

Na een grondige verbouwing opende Markt23 in juli 2018 haar deuren. Lasker is verantwoordelijk voor de gehele sfeer en inrichting van het restaurant. De inrichting heeft een trendy en eigentijds karakter. Hout, staal en leer worden gecombineerd wat een stoer, maar ook warm effect geeft. Voor en tijdens de verbouwing visualiseert hij zich hoe het restaurant vormgeven moet worden en welke elementen en kleuren er toegepast worden. Zo is het idee geboren om een wand te creëren met de roesteffectlak van Anker Stuy Verven.
Dit geweldige project is in nauwe samenwerking met Verf van der Feer uit Sneek, Select Partner van Anker Stuy Verven, gerealiseerd. Ondernemersfamilie Lasker werkt al vele jaren naar grote tevredenheid samen met totaalleverancier Verf van der Feer.

Bij binnenkomst trekt de wand met het roesteffect gelijk de aandacht. ‘’Onze klanten zijn verrast over het mooie en vooral stoere effect op de muren. Ze denken vaak dat het plaatwerk is, maar als we dan vertellen dat er gebruik is gemaakt van een effectlak zijn ze erg onder de indruk.’’
Lasker heeft het roesteffect zelf aangebracht. ‘’Het is gemakkelijk te verwerken, maar je moet wel durven! Doordat het effect niet direct zichtbaar is, zie je niet gelijk wat je doet. Maar oefening baart kunst. Er zijn fantastische effecten te creëren.’’

Welke producten zijn toegepast?

  • Ankolux Aqua Staaleffectlak (11-4080) een watergedragen Staaleffectlak met verschillende optische roesteffecten op bijv. MDF e.d.
  • Ankolux Roestactivator (11-4081)
  • Ankolux Aqua Fixeerlak (11-4082)

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit project, of de producten die zijn toegepast? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies!

Neem contact met ons op