Monumenten verf

Veel mensen associëren monumenten met ‘mooi’, maar om mooi te blijven hebben monumenten onderhoud nodig. Hier hoort ook passende en kwalitatief goede monumenten verf bij. Het onderhouden van monumenten gaat gepaard met de uiterste zorg en authenticiteit van weleer. Het gebruik van oude materialen, bouwtechnieken maar zeer zeker in het toepassen van ambachtelijke schilderstechnieken en afwerkingen met lijnolieverfsystemen draagt daarbij toe.

Rolsma monumentale verf

Monumentale Onder de naam Rolsma produceren wij monumenten verf en andere bio-based verven. De monumenten verf wordt 100% op basis van lijnolie gemaakt: het is dus duurzaam en milieuvriendelijk! Met deze Rolsma verf streven wij naar de beste oplossingen en houden hierbij rekening met maatschappelijke betrokkenheid. De Rolsma lijnolieverfsystemen dragen bij aan het behoud van monumenten. Ze zijn ook een waarborg voor ambachtelijke vakmanschap en kwaliteitsverfproducten. Rolsma monumentenverf is dus een verantwoord en duurzaam alternatief.

Wat is lijnolieverf voor monumenten?

Lijnolieverf is gebaseerd op de lijnolie die wordt gewonnen uit de zaden van de vlasplant. Die toergewas, herkenbaar aan de zachtlila kleur van de vlasbloem, kan lokaal worden geteeld en gedijt goed op diverse gronden. De olie uit het vlaszaad wordt gebruikt als natuurlijke grondstof voor verven, onder ander voor monumentale verf.

Voordelen van onze monumenten verf

Onze monumenten verf is geschikt voor het moderne monumentenbeleid. Wij vinden het belangrijk dat de oude monumenten met een cultureel en historische achtergrond opnieuw geverfd kunnen worden zonder de authenticiteit kwijt te raken. De monumenten verf is goed voor binnen en buiten en op diverse ondergronden zoals hout, steen, staal etc. De verf kan bovendien in alle kleuren geleverd worden.
U kiest naast ambachtelijke vakmanschap met Rolsma monumenten verf ook voor:

  • 100% op lijnolie basis , duurzaam en verantwoord
  • Duurzaamheid voor de ondergrond
  • Behoud van het authentieke en historische karakter
  • Karaktervolle gedempte glans
  • Uitstekende hechting op diverse ondergronden en goede kantdekking, zowel binnen als buiten

Meer weten?

Voor overige vragen, of meer informatie over het product kunt u altijd contact met ons opnemen. Zowel telefonisch als via de mail is geen probleem.

Neem contact met ons op

logo Rolsma rgb 72 dpi