Kies voor de natuurolie en olielakken van Anker Stuy en Heidelberg

In de fabriek van Anker Stuy produceren wij ook diverse olielakken en natuurolie voor de meubel- en interieurbouw. Dit gaat in samenwerking met onze partner Heidelberg Coatings uit Duitsland. Wij garanderen u topkwaliteit. Deze kwaliteit wordt ook herkend. Niet alleen door onze klanten, maar ook door onafhankelijk geaccrediteerde instellingen. Zo voldoen onze olielakken en natuurolie producten aan de strenge eisen zoals gesteld in DIN (Deutsche Industrie Norm) en EN (Europese Norm). Alles komt tot leven met onze verf- en laksystemen.

Anker Stuy en Heidelberg

Belangrijke voordelen van de natuurolie en olielak van Anker Stuy

De Anker Stuy – Heidelberg natuuroliën en olielakken zijn geschikt voor diverse houtsoorten. De olielakken zorgen voor een natuurlijke uitstraling van het houtoppervlak en het behoud hiervan. De olielakken en natuurolie zijn slijtvast en doorlopend belastbaar. Bovendien zijn ze water- en vuilafstotend. De natuurolie kent een diep indringend vermogen. Meubels en interieurelementen krijgen zo de ambiance die uw klanten wensen. De Hartwachs Siegel biedt net even wat meer: een unieke krasvastheid en toch behoud van een natuurlijke uitstraling. De Hartwachs Siegel geeft een fluweelzachte en een duurzame beschermende laag die bijvoorbeeld ideaal toepasbaar is op trappen en parket maar ook meubels zoals houten tafels.

Ons Assortiment

U heeft bij ons voldoende keuze wat betreft olielakken en natuurolie. Daarnaast bieden wij ook vele andere producten aan. Hieronder vindt u het aanbod olielakken en natuur oliën:

  • HD Öl Siegel (40- 873- 0303) is een oplosmiddel houdende, sneldrogende en filmvormende kunstharslak op basis van alkydharsen en urethaanoliën.
  • HD Natur Hartöl (40- 850- 0011) is een hoogwaardige kleurloze meubelolie voor binnen toepassing op basis van natuurlijke oliën.
  • HD Hartwachs Siegel (40- 8711- 0001)is een oplosmiddelarme, matte blanke kunstharslak op basis van alkydhars en olie.

Bent u benieuwd naar onze complete assortiment? Deze vindt u hier.

Heeft u nog vragen?

Bent u nieuwsgierig geworden, of bent u er niet helemaal zeker van of deze natuurolie en olielak bij u past? Wij helpen u graag, en zorgen ook voor een passend advies wanneer dat nodig is. Neem nu contact met ons op, dan hoort u zo snel mogelijk van ons.

Neem contact met ons op