Anker Stuy en design gaan samen

Stijn Claassen is ontwerper van de design JA-stoel, een prachtige schommelstoel met een bijzondere vormgeving.

De JA-stoel past als het ware om je heen en dat geeft een prettig gevoel. Op de leuningen kun je je armen ruimschoots kwijt, en ook al maak je de kleinste bewegingen, de stoel beweegt met je mee.

Deze schommelstoel is handmatig gebouwd en is vervaardigd uit Berken Multiplex. Claassen viel vooral voor de kleur van deze houtsoort. Bovendien is het stevig hout en niet gevoelig voor werking. Elk exemplaar wordt afgewerkt met drie lagen van onze HD Ankertros Acryl  PU Lak (40-7100-0001) in een blanke en natuurmatte tint. Deze watergedragen lak kenmerkt zich door een geringe opvezeling, mooie houttekening, is minder milieubelastend en bezit na de uitharding nagenoeg de krasvaste eigenschappen van een 2K lak.

Onze Select Partner Claasen Coatings heeft een adviserende rol gespeeld in dit mooie project.

4.IMG_6191_g4i91

Snelle levering via het Select Partner Programma

Anker Stuy levert in nauwe samenwerking met Heidelberg Woodcoatings laksystemen aan de meubel- en interieurbouw. Anker Stuy is een toonaangevende naam in de meubelindustrie met een landelijke verkoopdekking middels het Select Partner Programma. Gezamenlijk met deze dealers is Anker Stuy in staat snel te leveren, maar ook goede technische ondersteuning te bieden.

Bekijk hier al onze verkooppunten