Kleurmengmachine Anker Stuy Verven nu ook voor ons timmerindustrie assortiment

Anker Stuy Verven biedt een enorme flexibiliteit en de mogelijkheid om op eigen locatie onze producten op kleur te maken door middel van ons kleurmengsysteem. Vanaf heden is dat ook mogelijk voor onze watergedragen producten voor de timmerindustrie.  Of het nu om transparante of dekkende kleuren gaat. Leverbaar vanaf 4 liter.

Anker Stuy Verven hanteert de nieuwste technologie op het gebied van mengkleurpasta’s. Deze mengkleurpasta’s zijn ontwikkeld in eigen laboratorium en worden in eigen huis geproduceerd.

Hierdoor weten wij voor 100% waaruit ons eindproduct bestaat. Eigenschappen zoals droging, doordroging, glans, vloeiing van de verf worden niet nadelig beïnvloed door de kleurpasta technologie. Dit in tegenstelling tot sommige andere verfleveranciers die hun kleurpasta’s extern inkopen en gebruik maken van de aangeleverde kleurformuleringen.

De kleurformuleringen die zijn ingebracht in onze software database zijn volledig door getest en genieten de kleinste delta-afwijking die naar onze mening mogelijk is. Daarnaast bieden wij een ruime bibliotheek aan kleurenwaaiers en bijbehorende formuleringen. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld de RAL & NCS waaiers en de kleurenwaaiers van de Nederlandse en Europese verfproducenten.

Door gebruik te maken van ons kleurmengsysteem kunnen voorraden verkleind worden. Wachten op een kleur hoeft niet meer. Kortom enorme flexibiliteit binnen handbereik.

Neem contact met ons op