Anker Stuy komt met buitenoliën

Begin dit jaar breidde Anker Stuy hun meubelassortiment uit met duurzame oliën, waxen en effectbeitsen. Dit onder de naam Aplexol. Vanuit de markt kwam vervolgens de vraag naar soortgelijke oliën voor buiten. Vanaf nu is het met behulp van 4 nieuwe producten mogelijk om buitenhout te verduurzamen.  Naast het behouden van de natuurlijke uitstraling van het hout biedt het ook de nodige bescherming tegen onder andere water, vuil, schimmel en algen.

4 nieuwe producten maken Aplexol lijn compleet

Om een houten terras, tuinmeubel, pergola, tuinhuis of gevelbetimmering optimaal te beschermen is het assortiment uitgebreid met 4 nieuwe producten:

  • Met de Aplexol Outdoor Primer haalt u een watergedragen product in huis die geschikt is bij de voorbehandeling van onbehandeld en niet-geïmpregneerd naaldhout. Het hout wordt daarna afgewerkt met één van de buitenoliën.
  • De  Aplexol Exterior Cleaner is een zeer effectieve reiniger welke uitermate geschikt is voor de verwijdering van groene aanslag en vuil.
  • De Aplexol Exterior Oil is een minder milieubelastende olie voor buiten. Deze wordt toegepast voor het onderhouden van nieuwe of eerder door olie behandelde houten onderdelen. Deze buitenolie is verkrijgbaar in 6 kleuren: Naturel, Shale Grey, Maroon, Teak, Cotton White en Intense Black.
  • Om vergrijsde houten onderdelen helemaal op te frissen raden we de Aplexol Exterior Renovator aan. Deze dringt diep door tot in de poriën en verwijdert al het vuil.

Benieuwd naar de verwerking of technische eigenschappen? Klik hier voor het volledige Aplexol assortiment.

Snelle levering via het Select Partner Programma

Anker Stuy levert in nauwe samenwerking met Heidelberg Woodcoatings laksystemen aan de meubel- en interieurbouw. Anker Stuy is een toonaangevende naam in de meubelindustrie met een landelijke verkoopdekking middels het Select Partner Programma. Gezamenlijk met deze dealers is Anker Stuy in staat snel te leveren, maar ook goede technische ondersteuning te bieden.

Bekijk hier al onze verkooppunten