Anker Stuy Verven biedt als eerste verffabrikant in Nederland producten rechtstreeks aan de schildermarkt via de nieuwe online shop

Anker Stuy Verven biedt als eerste verffabrikant in Nederland producten rechtstreeks aan de schildermarkt via de nieuwe online shop. Verse professionele verf rechtstreeks uit de fabriek de volgende dag in huis.

De professionele schilder kan in de webshop alles vinden voor binnen- en buiten schilderklussen. Ook is deze speciale Aplexol olie- en wax lijn verkrijgbaar via de webshop voor het behandelen van houten vloeren, meubelen en trappen. Deze kunnen besteld worden in de trendy transparante kleuren zoals Sand Shell and Purple Grey. Ook zijn de authentieke kleuren verkrijgbaar zoals noten of donker eiken.

Tevens is er een speciale kleurkiezer ontwikkeld die de gebruiker de mogelijkheid geeft om uit meer dan 16.000 kleuren te bestellen uit de meest voorkomende kleurenwaaiers die in Nederland circuleren. Ook krijgt de gebruiker de mogelijkheid om kleurstalen op te sturen en wij zullen deze binnen 48 uur matchen. Dus een stuk behang of gordijn matchen is eenvoudig mogelijk.

Webshop 1
Voor de professionele schilder is tevens een loyaliteitsprogramma ontwikkeld met een eigen account omgeving waar de schilder zijn projecten- en kleurnummers kan koppelen aan zijn project en door middel van een eenvoudig overzicht interessante kortingen kan opbouwen op iedere bestelling.

Anker Stuy Verven gevestigd in het Friese Terwispel produceert al meer dan 80 jaar eigen verfproducten. Het familiebedrijf ontwikkeld, formuleert alle producten in eigen huis. Anker Stuy verven is marktleider als verfleverancier in de Nederlandse timmerindustrie. Heel veel kozijnen, deuren en trappen in nieuwbouwwoningen in Nederland zijn al voorzien met verfsystemen van Anker Stuy verven.

Dat een producent zoals Anker Stuy verven  zich rechtstreeks tot de schildermarkt aanbiedt is niet nieuw, voorbeelden als Nepresso, Nike, Nutrilion babypoeder tonen aan dat fabrikanten steeds meer functies van de distributieketen over nemen en met de online- & bezorgmogelijkheden de wensen van de gebruiker goed kunnen vervullen. Dat Anker Stuy Verven de eerste verffabrikant is die in deze sector dat doorbreekt is disruptief & uitdagend. De schilder krijgt nu de mogelijkheid om rechtstreeks zaken te doen met de fabrikant.