Anker Stuy Verven breidt uit en verdubbelt capaciteit

Anker Stuy Verven is gestart met de verbouwing van de productiehal aan de Hellingwal in Terwispel. Met deze verbouwing wordt de capaciteit verdubbelt waarmee de komende jaren aan de vraag, zowel nationaal als internationaal, naar de verfsystemen van Anker Stuy voldaan kan worden. Naast uitbreiding van de capaciteit bevat de productiehal straks ook een zeer geavanceerde technische-ruimte waar producten getest kunnen worden, maar waar ook klanten ontvangen kunnen worden om de producten en de toepasbaarheid daarvan in de praktijk te tonen.

Groei
Anker Stuy Verven is de laatste jaren sterk gegroeid. Deze groei komt door export en nieuwe producten voor de Nederlandse markt. Alle producten en systemen worden in huis ontwikkeld in het laboratorium, de broedkamer van Anker Stuy verven.

Verduurzamen
Anker Stuy is als verfproducent voortdurend alert om nog duurzamer te produceren en te innoveren om het milieu te sparen. Voor eindgebruikers betekent duurzame kwaliteit vaak ook minder ouderhoud, en dus een financieel voordeel. Duurzaamheid is daarom ook een belangrijk thema dat meegenomen is bij de verbouwing van ons pand. Zo gaat het nieuwe gedeelte van de productiehal warmte opwekken door middel van warmtepompen.

Planning
De vernieuwde productiehal zal naar verwachting in de zomermaanden gereed zijn. In het najaar van 2020 volgt een feestelijke opening.

Anker Stuy Verven
Het familiebedrijf Anker Stuy maakt al sinds 1946 bijzondere verfoplossingen voor verschillende ondergronden. Alle producten worden met passie gemaakt en met respect voor mens en milieu.