Exclusieve distributie overeenkomst met Mighton Products

Mighton Products Ltd. (Mighton) heeft een exclusieve overeenkomst getekend met de Nederlandse verffabrikant Anker Stuy Verven B.V. (Anker Stuy). Deze overeenkomst betreft de distributie en vermarkting van verfproducten van Anker Stuy voor de houtverwerkende industrie in het Verenigd Koninkrijk. In deze markt staat Mighton Products al bekend als één van de grootste toeleverancier van onder andere hang- en sluitwerk. Voor Anker Stuy biedt dit de mogelijkheid om ook in het Verenigd Koninkrijk voeten aan  de grond te krijgen.

Uitgebreid assortiment voor de houtindustrie

Mighton zal een uitgebreide selectie van Anker Stuy producten gaan vertegenwoordigen in het Verenigd Koninkrijk. Het assortiment bestaat onder andere uit verfsystemen voor de houtverwerkende industrie, zoals kozijn-, deur-, trap- en meubelproducenten. Mighton zal door middel van zijn gerenommeerde netwerk proberen een enorme groei te gaan realiseren in deze voortdurend groeiende houtverwerkende industrie.

Bewezen kwaliteit beschikbaar voor Verenigd Koninkrijk

Anker Stuy producten zijn bekend en worden gewaardeerd om hun kwaliteit in Nederland. Mighton verwacht dan ook een wijd verspreide vraag naar deze producten in het Verenigd Koninkrijk. “Anker Stuy is al meer dan 40 jaar actief in de houtverwerkende industrie en heeft een bewezen kwaliteit die al bekend is bij een aantal van onze klanten”, vertelt Mike Derham (CEO Mighton Products). Ons gevestigde en uitgebreide distributienetwerk maakt deze producten nu tegen goede prijzen en snelle levering beschikbaar voor het Verenigd Koninkrijk.

Mooie toevoeging voor de houtverwerkende industrie

‘’We zijn enorm onder de indruk van de producten, productieprocessen, onderzoeksmethoden en betrokkenheid van Anker Stuy’’, voegt Mike Derham hier aan toe. ‘’Mighton heeft een reputatie van zeer hoge kwaliteit. De kwalitatieve verven van Anker Stuy zijn een uitstekende en passende toevoeging aan ons assortiment voor de houtverwerkende industrie”.