Verffabrikant Anker Stuy Verven in finale ondernemersprijs

De finalisten zijn bekend!

Uit een lange lijst van zo’n 200 kandidaten werden de eerste zes genomineerden gekozen. Zij werden met een scan van Deloitte en Rabobank getoetst op bedrijfsvoering, innovatie en financiële resultaten. Anker Stuy Verven behoorde tot deze zes genomineerden en mocht zich afgelopen donderdag 17 maart presenteren aan de jury. Op basis van de scans en deze presentatie koos de jury de drie finalisten. Naast Verffabrikant Anker Stuy Verven uit Terwispel staan ook Dierenkliniek Wolvega en Health2Work uit Surhuisterveen in de finale van Verkiezing Friese Onderneming van het jaar 2016. Deze finale zal op 19 april in de Elfstedenhal te Leeuwarden plaatsvinden.

IMG_0281

Van links naar rechts: Marco de Bruijn van Dierenkliniek Wolvega, Jannemarij Noordmans van Anker Stuy Verven en Douwe Jan Boersma van Health2Work. 

 

De Verkiezing Friese Onderneming van het jaar

De Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar, die na de eerste editie in 1989 is uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie, wordt sinds 2000 georganiseerd door de Stichting Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar. De Stichting heeft zichzelf tot doel gesteld om creativiteit en vernieuwing, of te wel excellent ondernemerschap, in Fryslân te stimuleren en te waarderen.