Holz-Handwerk en Fensterbau Frontale

Holz-Handwerk 2016

Holz- Handwerk is één van de grootste internationale beurzen voor de houtindustrie in Europa in 2016. Goed nieuws: wij zijn er ook! In de beurs zijn meer dan 500 Duitse en internationale exposanten. Tijdens het evenement worden diverse workshops aangeboden. Het is een unieke kans om producten uit te proberen en informatie over nieuwste innovaties en toekomstige technologieën te krijgen. Kom dus langs bij de Holz- Handwerk in Nürnberg en ontdek, ervaar en doe!

Fensterbau Frontale

Tijdens de Holz Handwerk vindt gelijktijdig op dezelfde locatie de Fensterbau Frontale plaats. Tijdens deze beurs worden kozijnen, deuren en gevels gepresenteerd. Hier ontmoeten architecten, producenten en handelaars elkaar om trends en hun invulling aan duurzaam produceren te delen.

Anker Stuy als Exposant

Anker Stuy neemt deel aan beide beurzen met een combinatie van producten voor de timmerindustrie en interieurbouw. Wij nodigen u uit om meer over onze producten en inspirerende toekomstige ideeën te leren. De beurzen zijn georganiseerd in het Exhibition Center Nürnberg in Duitsland en vinden plaats vanaf 16 tot en met 19 Maart 2016. Wij zouden u graag tijdens de Holz –Handwerk & Fensterbau Frontale willen ontmoeten!

Komt u ook?

U kunt meer informatie over Holz-Handwerk vinden op de officiële website. Hier kunt u ook de Brochure downloaden.

U kunt meer informatie over Fensterbau Frontale vinden op de officiële website. Hier kunt u ook de Brochure downloaden.

Opgeven?

Wilt u zich opgeven voor de beurs? Ook dat kan door op onderstaande link te klikken.

Aanmelden