In gesprek met onze kleurenspecialist Carla

Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Wij zijn trots op hen en willen dan ook duurzaam gebruik maken van hun talenten en diensten. Onze collega’s vertellen je graag meer over hun werk binnen ons mooie familiebedrijf. 

In gesprek met Carla Atsma, kleurenspecialist bij Anker Stuy Verven

“Mijn naam is Carla Atsma en ben 44 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen (zoon 17 en dochter 13) in het centrum van Lemmer. In 2017 hebben wij zelf onze verlichtingswinkelruimte (we wonen er boven) verbouwd tot twee kleine appartementen genaamd “De Oliekan” die wij verhuren aan toeristen. Dat loopt ontzettend goed en het hele jaar door, dus dat is een nieuwe hobby van mij geworden. Ik ben sinds afgelopen januari begonnen als kleurenspecialist bij Anker Stuy Verven. Hiervoor heb ik ruim 14 jaar gewerkt op het R&D (& QC) Laboratorium bij Sherwin-Williams in Lelystad (in het verleden beter bekend als De Beer Lakfabrieken of Valspar). De grootste verfleverancier van de wereld. Daar hield ik mij bezig met de ontwikkeling van mengkleuren voor autolakken. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen, fietsen, fitnessen en motorrijden.


 
Mijn dagelijkse werkzaamheden bij Anker Stuy Verven zijn het ontwikkelen van nieuwe recepturen na aanleiding van de vraag van de klanten of sales medewerkers en het oplossen van kleurklachten. Dit klantencontact vind ik erg leuk en er is geen dag hetzelfde. Nog een leuk pluspunt aan mijn werk is dat je breed wordt ingezet. Omdat het een familiebedrijf is zijn de lijnen korter en de werkzaamheden afwisselender. Bovendien zag ik gelijk dat er veel aandacht en harmonie was binnen in het bedrijf. Anker Stuy straalt een bepaalde professionaliteit uit die door de jaren heen is opgebouwd, dat zie je bijvoorbeeld terug in dit magazine en de website. Omdat ik het zo leuk vindt bij Anker Stuy zie ik mijzelf hier over 10 jaar nog steeds werken. Ik voelde mij al gelijk welkom en mede daarom wil ik graag een steentje bijdragen aan dit kleurrijke familiebedrijf”.