Interview met onze stagiair India

India volgt de opleiding Marketing en Communicatie aan het Deltion College. Hiervoor loopt ze 20 weken stage bij Anker Stuy Verven.

Ik ben India Loosman, 17 jaar oud en ik woon in Gorredijk. Ik volg de opleiding Marketing en Communicatie aan het Deltion College in Zwolle.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Ik was al bekend met Anker Stuy Verven. Nu was ik opzoek naar een stageplaats en hoorde ik dat Anker Stuy Verven misschien wel een leuk maar ook leerzaam bedrijf zou kunnen zijn.

Ik wist eerst niet zo goed wat ik van de stage moest verwachten, ook omdat dit natuurlijk mijn eerste jaar is van deze opleiding. Uiteindelijk vind ik het erg leuk om te doen en heb ik het erg naar mijn zin.

Wat spreekt je aan in het werken op ons kantoor?

Ik werk mee op de marketingafdeling van het bedrijf, hier word ik er veel j betrokken bij verschillende activiteiten. Dit vind ik erg leuk, want hierdoor bouw ik veel ervaring op die juist weer aansluit bij mijn opleiding. Het leukste aan t werken op kantoor vind ik het posten en het schrijven van content voor op Social media, dit vindt ik erg leuk om te doen. Ook de collega’s zijn erg leuk in het bedrijf!

Wat zijn jouw werkzaamheden tijdens de stage?

Mijn werkzaamheden verschillen heel erg per dag. De ene keer maak ik foto’s, schrijf ik de tekst en plaats ik de content op social media of op de website Ook neem ik deel aan overleggen en heb ik contact met de vormgever over het ontwerpen van promotiemateriaal.