Maak kennis met onze nieuwe stagiaire Krista

“Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Krista Bekkema. Ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Sneek, Friesland. Ik volg de opleiding Chemistry aan de Hogeschool Van Hall Larenstein. Ik heb voor mijn huidige opleiding op de RSG in Sneek gezeten, hier heb ik havo gedaan. Hier had ik al oog voor natuur-en scheikunde.

Het was de bedoeling dat ik stage zou gaan lopen in het buitenland. Vanwege COVID-19 kon dit echter niet doorgaan. Daarom ben ik het dichterbij huis gaan zoeken. Ik ben bij Anker Stuy Verven terecht gekomen door een klasgenoot. Na het versturen van mijn eerste e-mail kreeg ik al snel een reactie. En dit heeft geresulteerd in mijn stageplek bij Anker Stuy Verven. 

Tijdens mijn stage zal ik mij bezig houden met het project “100%-ige UV coatings voor buitentoepassingen”. Dit doe ik met een leuk en professioneel team om mij heen. Mijn collega helpen mij daar waar nodig. Voor de toekomst heb ik nog geen verdere plannen maar, ik heb nog wel een Masters Chemistry op het oog.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het wandelen. Ook ben ik te vinden in de sportschool waar ik privélessen volg onder begeleiding van een instructeur. Ik werk hier aan mijn conditie en maak veel gebruik van de fitnessapparaten. “