Maak kennis met onze stagiair Wiebe

“Ik vind het leuk om mijzelf door middel van dit interview aan jullie voor te stellen. Mijn naam is Wiebe Vissia en ik ben 26 jaar oud en ik woon in Gorredijk. Aan het van Hall Larenstein in Leeuwarden volg ik de Bachelor Chemie. Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding en mijn projectstage bij Anker Stuy Verven heb ik bijna afgerond. Het project waarmee ik mij bezig heb gehouden is de emissie vrije gelcoat.

Een aantal jaren geleden, gedurende mijn MBO-opleiding heb ik ook stage gelopen bij Anker Stuy Verven. Deze periode was ontzettend leerzaam, waardoor ik heb besloten om hier weer te gaan solliciteren voor een stageplek. De verschillende werkzaamheden die ik tijdens mijn stage verricht zijn het onderzoeken naar de reactiviteit van de gelcoat en verder werk ik aan een pasta lijn.

Ik heb in deze stageperiode veel geleerd over de chemie achter een gelcoat. Dit vind ik zeer interessant. Ook krijg ik de vrijheid om zelf mijn onderzoeksmethode toe te passen. Na deze stageperiode begin ik met mijn afstudeeropdracht bij Avebe in Groningen. Tijdens deze opdracht wil ik mijzelf verder en breder ontwikkelen.”