Nieuw in ons assortiment : Aplexol

Ontdek onze nieuwe olie, hardwax en effectbeits lijn!

Ter uitbreiding van het meubel- en interieurlakken assortiment hebben wij in samenwerking met Heidelberg woodcoatings een compleet pakket aan oliën, wax en reactiebeitsen ontwikkeld. Met deze producten behoudt ieder meubelstuk zijn natuurlijke uitstraling, maar biedt het wel de bescherming die nodig is.

Vernieuwde unieke oplossingen

De markt verandert, trends volgen elkaar steeds sneller op en ook wij verffabrikanten zitten niet stil. Het betekent continue op zoek gaan naar vernieuwingen, naar unieke oplossingen die aansluiten bij úw wensen. Eén ding staat vast: topkwaliteit is een vereiste!

Kleur bekennen

Meubel- en interieurlakken spelen een belangrijke rol in de uiteindelijke kwaliteit en esthetiek van het product. Bovendien is doormiddel van kleur een passend accent of effect te realiseren, of u nu kiest voor vergrijsde, verouderde of gebleekte tinten. Voor zowel de oliën als de waxen zijn 9 unieke standaard kleurrecepten ontwikkeld. Wij zijn echter niet beperkt tot deze 9 kleuren, ook niet tot 40 kleuren, want door ons unieke kleurmengsysteem zijn ook de kleuren uit alle gangbare kleurenwaaiers te bestellen! Voor meer informatie over deze kleuren kunt u terecht bij onze Select Partners.

 

Foto voor in nieuwsbrief_Aplexol