Schilderbedrijf van der Walle, ambassadeur van de Anker Stuy verfsystemen

Als ambassadeur vertegenwoordigd Schildersbedrijf van der Walle al vele jaren de verfsystemen van Anker Stuy Verven. Luut en Sebastiaan van der Walle, vader en zoon, zijn specialisten op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk, saus werkzaamheden, glasweefsel plakken en houtrotreparaties.

Sebastiaan: ‘’Wij zijn trots om ambassadeur te zijn van de Anker Stuy verfsystemen. De producten doen wat ze zeggen!’’


 

Het Waarborg assortiment

Voor het buitenschilderwerk maken Luut en Sebastiaan gebruik van de verfsystemen uit het Waarborg assortiment. ‘’Het Waarborg assortiment is een ontzettend mooi en breed pakket verfsystemen dat geschikt is voor verschillend houtwerk’’, vertelt Sebastiaan. ‘’Wij werken al zeker 15 jaar met de producten uit dit assortiment en zijn meer dan tevreden. Verf die na jaren nog steeds mooi is, is toch je visitekaartje. Dit krijgen wij ook terug van de klanten. Ze zijn zeer tevreden over de levensduur en het kleurbehoud. Dat is natuurlijk erg belangrijk. Tevens zijn wij ook erg tevreden over de samenwerking. Een goede service en klantvriendelijkheid, zowel op kantoor in Terwispel als in het magazijn in Gorredijk. Wij worden altijd vakkundig geholpen.’’

Schildersbedrijf van der Walle vertegenwoordigd de verfsystemen bij uiteenlopende projecten. Van nieuwbouw tot onderhouds- en renovatieprojecten. ‘’Bij onderhoudsprojecten wordt er negen van de tien keer gekozen voor de Waarborg Hoogglans Lakverf. Een prachtige lak met een fijne verwerking en een mooie bolle glans. De Waarborg Grondverf is een ideale verf voor een goede basis. De grondverf dekt prefect, vloeit goed en heeft een goede hechting’’, vervolgt Sebastiaan.

Schildersbedrijf van der Walle

Schildersbedrijf van der Walle is een gevestigde naam in heel Friesland. Nadat Luut van der Walle ervaring heeft opgedaan bij diverse schildersbedrijven is hij in 2002 gestart met Schildersbedrijf L. van der Walle. In 2010 is Sebastiaan van der Walle erbij gekomen en zijn ze samen verder gegaan als Schildersbedrijf van der Walle.

 

www.schildersbedrijfvanderwalle.nl