Spectaculair RHS Garden Bridgewater

RHS Garden Bridgewater gelegen nabij Manchester, is een spectaculaire tuin van 154 hectare, die het historische terrein van Worsley New Hall in Salford transformeert in een prachtige groene plek. De lokale gemeenschap en bezoekers kunnen hier het hele jaar door van genieten. In mei wordt RHS Garden Birdgewater officieel geopende door de Koningin van Engeland.

Het prachtige welkomstgebouw beschikt over een café, winkel, het plantencentrum en klaslokalen. Het is de perfecte plek om uw bezoek aan de tuin te beginnen. Dit iconische gebouw is ontwikkeld door architect Hodder and Partners uit Manchester. Het Siberisch Lariks wat is toegepast in dit gebouw, is geleverd en gecoat door Prowood Ltd.

 

Voor de afwerking van het Siberisch Lariks, van meer dan 10.000 lineaire meter is gekozen voor de Ankolux Aqua Woodstain TP (16-0219) in de kleur TR4131. Er zijn drie lagen toegepast die aangebracht zijn door middel van een vacuümcoater. Hiermee wordt een egale afwerking gegarandeerd, die rondom voldoet aan de gewenste laagdikte. De Ankolux Aqua Woodstain TP is een watergedragen alkyd-emulsie en kenmerkt zich door een uitstekende vloei, snelle droging en biedt een zeer goede bescherming. Een alkyd-emulsie zorgt tevens voor een hele transparante heldere afwerking. Hierdoor komt het hout echt tot leven en blijft de structuur zichtbaar. Daarnaast is de Ankolux Aqua Woodstain TP een semi-filmvormend systeem met een uitstekende buitenduurzaamheid.

RHS Garden Bridgewater is een parel van een referentie en wij zullen in mei graag aanwezig zijn bij de opening.