Spuitwerk in oneindig veel mogelijkheden bij HSH Spuitwerken

HSH Spuitwerken opende in 2017 haar deuren, als aanvullend onderdeel voor HSH Schilderwerken. Een krachtige samenwerking die veel mogelijkheden biedt.

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben bij verschillende spuiterijen nam Izzet Sahingöz de stap om een meubelspuiterij te beginnen in samenwerking met HSH Schilderwerken. Inmiddels is HSH Spuitwerken uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf die al veel mooie projecten op zijn naam heeft staan.
 

Spuitwerk op maat

HSH Spuitwerken beschikt over een moderne spuitcabine die voorzien is van de nieuwste technologieën waardoor spuitwerk op maat geleverd kan worden. Op elke ondergrond en in elke gewenste glansgraad en kleur, alles is mogelijk. Voor dit maatwerk maakt HSH Spuitwerken gebruik van de oplosmiddel houdende en watergedragen interieurlakken van Anker Stuy Verven. ‘’Met het assortiment interieurlakken van Anker Stuy Verven kan ik het gewenste resultaat behalen. De mogelijkheden zijn enorm, met een zeer prettige verwerking en van zeer goede kwaliteit. De lakken gaan mee met de trends, waardoor wij aan elke vraag kunnen voldoen’’, vertelt Sahingöz.

Professionaliteit, service en kwaliteit staat bij HSH Spuitwerken voorop. Er wordt nauw samengewerkt met verschillende interieurbouwers, zoals KNAB Interieurbouw, Van Arkel Interieur, PMI Project en Van der Veldt Interieur.


 

Hetzelfde inzicht brengt mogelijkheden

Een jaar gelden begon de samenwerking met Anker Stuy Verven. Sahingöz vervolgt: ‘’De lijnen zijn kort en het contact is persoonlijk. Als ik Jan Willem bel, staat hij voor ons klaar. Wij hebben hetzelfde inzicht en dat brengt veel mogelijkheden. Als wij een opdracht binnen krijgen dan houden wij een levertijd van 10 werkdagen aan. Dat vergt soms de nodige hand-en-spandiensten. Zeker als het gaat om een niet standaard kleur. Alle zeilen worden dan bijgezet zodat ik mijn project op tijd kan afleveren.’’

www.hshspuitwerken.nl