Verf v/d Feer nieuwe partner in het Select Partner Programma van Anker Stuy – Heidelberg

Anker Stuy Verven breidt hun netwerk van partners voor de meubellakken uit. Sinds februari 2017 zijn zij namelijk een samenwerking aangegaan met verfgroothandel Verf v/d Feer. In Noord-Holland en Friesland zal Verf v/d Feer de meubellakken van Anker Stuy Verven gaan vertegenwoordigen. Hiermee kan een landelijke dekking worden gegarandeerd.

Continu vernieuwen

Al sinds 2010 is Anker Stuy Verven actief op de markt van meubel- en interieurlakken. Hiervoor werken ze samen met Heidelberg Woodcoatings, waarmee ze deze lakken ontwikkelen en produceren. Hierin garanderen ze gezamenlijk kwaliteit. Deuren, meubels, bedden, alles komt tot leven met de één- en twee-componenten lakken. Bovendien voldoen de producten aan de strenge eisen zoals gesteld in de DIN (Deutsche Industrie Norm) en EN (Europese Norm).  Inmiddels is Anker Stuy Verven geen onbekende meer en hebben ze een landelijke verkoopdekking middels het Select Partner Programma.

Select Partner Programma

Voor de uitlevering van de lakken wordt samengewerkt met de professionele groothandel. Verspreid over heel Nederland kunnen zij de klant optimale service bieden. Hiermee garandeert Anker Stuy Verven een landelijke dekking. Naast dat de groothandel producten uit voorraad kan leveren, maken ze ook de door de klant gewenste kleur op locatie. “In de regio Noord-Holland en Friesland zochten we nog een Select Partner, met de komst van Verf v/d Feer  hebben we hier de juiste partner in gevonden. Zij hebben een groot netwerk en kennis van de markt in deze provincies”, verklaart Armand Stuy (Commercieel Directeur Anker Stuy).  “We hebben veel vertrouwen in de kwaliteit van de producten van Anker Stuy“, vult Arjen Stellinga (Directeur Verf vd Feer) aan.

Ontdek al onze partners