Maak kennis met onze stagiaire Allec

Allec volgt de opleiding marketing en communicatie aan de ROC Friese Poort te Drachten. Hiervoor loopt hij tot begin juli elke maandag en dinsdag stage bij Anker Stuy Verven.

Mijn naam is Allec Hijlkema, ik ben 17 jaar oud en ik woon in Gorredijk. Sinds eind januari loop ik stage op de afdeling marketing van Anker Stuy Verven.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Ik was eerst nog niet volledig bekend bij Anker Stuy Verven, ik had er wel eens van gehoord en ik fietste er ook regelmatig langs. Dit was totdat ik een stageplek zocht. Een vriendin van mij had al stage bij Anker Stuy Verven gelopen dus vroeg ik haar om wat extra informatie. Ze was erg positief, daarom besloot ik mijn slag te slaan en een sollicitatiebrief te sturen. Ik loop hier nu een paar maanden stage en vind het erg leuk.

Wat spreekt je aan in het werken op het kantoor?

Ik wist in het begin niet zo goed wat ik moest verwachten omdat ik nog nooit stage heb gelopen op een kantoor, maar ik heb het erg naar mijn zin. Ik vind het ook erg fijn dat ik op een werkplek zit met ervaren mensen omdat ze altijd een antwoord hebben op mijn vragen.

Wat zijn jouw werkzaamheden tijdens de stage?

Ik krijg allerlei opdrachten, van een SEO tekst schrijven tot een post voor social media maken. Ik word erg betrokken bij alle werkzaamheden die spelen bij Anker Stuy Verven en dat vind ik erg fijn. Al met al zijn mijn werkzaamheden erg divers en is geen dag hetzelfde.


Wij vragen eenmalig om uw e-mailadres. Hierna kunt u vrij downloaden op onze website.