Hoogwaardige Primers

Anker Stuy levert een groot aantal primers en eindlagen voor zowel de vakschilders, timmerindustrie als de meubelindustrie. De producten voor de meubelindustrie worden in samenwerking met het Duitse coatingbedrijf Heidelberg ontwikkeld. Met deze internationale samenwerking leveren we kwaliteit aan u en uw klanten. De grondlakken voor de meubelindustrie voldoen aan de eisen zoals deze gesteld woorden in DIN (Deutsche Industrie Norm) en EN (Europese Norm). Dagelijks worden in het laboratorium van Anker Stuy de producten getest en doorontwikkeld. Zo zorgen we er voor dat het voldoet aan de wensen van de markt en voldoet aan alle wet en regelgeving.

Primers zijn essentieel voor het eindresultaat

Om een goed eindresultaat te behalen adviseren wij het gronden van de houtsoort. Anker Stuy biedt primers aan die voor verschillende ondergronden toe te passen zijn, zodat deze een goede basis krijgen. Het gronden van een houtsoort is belangrijk: met de grondlakken van Anker Stuy en Heidelberg Coatings kunt u verschillende houtsoorten gronden. Wij leveren watergedragen en oplosmiddelhoudende grondlakken als 1 en 2 componenten systemen voor de meubels en interieurs. Al onze 2 componenten systemen zijn te verwerken met één harder, eenvoud is onze kracht.

Bescherm uw hout met onze primers

Hout is een mooi en sterk natuurlijk product. Externe invloeden kunnen het hout aantasten en het is daarom belangrijk om uw hout goed te beschermen. Zo kunt u het hout waarde en uitstraling geven en ook laten behouden. Anker Stuy biedt een ruim assortiment aan producten voor houtbescherming zoals Cellulose Lak waar Nitrocellulose als bindmiddel wordt gebruikt. Onze grondlakken zijn er voornamelijk voor drie doelgroepen, hieronder vindt u het aanbod per categorie. Mist u nog een product? Bekijk dan ons gehele assortiment.

Waarom onze primers?

Naast dat wij een eenvoudig, maar toch ruim assortiment aanbieden zijn er nog vele andere redenen waarom u voor Anker Stuy kiest:

  • De primers zijn te verkrijgen in 1 en 2 componenten systemen
  • We bieden watergedragen en oplosmiddelhoudende grondlakken aan
  • Al onze 2 componenten systemen zijn te verwerken met één harder
  • U vindt ook Cellulose lak en Nitrocellulose lak voor binnen in ons assortiment

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten en de toepassing ervan? Onze adviseurs helpen u graag, zodat u zorgeloos een schitterend resultaat af kunt leveren bij uw klanten. Ook voor andere vragen, of het ontvangen van extra informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op