Wij kiezen voor kwaliteit

Met de professionele verf van Anker Stuy haalt u kwaliteit in huis. Ons team van experts werken dagelijks in het laboratorium aan de verbetering van huidige producten en de ontwikkeling van nieuwe producten. Elke liter professionele verf wordt bovendien getest op een aantal kwaliteitseisen voordat deze de wordt afgeleverd. We zorgen er dus altijd voor dat onze verf van de juiste kwaliteit is zodat u als professional ook kwaliteit kunt afleveren bij uw klanten.

Waarom de professionele verf van Anker Stuy?

Voor u als schilder kan het soms lastig zijn om een keuze te maken in de verf die u wilt gebruiken. Wij vereenvoudigen die keuze door de voordelen van onze professionele verf op een rij te zetten.

  • Al ruim 60 jaar ervaring in de verfbranche
  • Ruim assortiment en landelijke verkooppunten
  • Vertrouwde kwaliteit
  • Gratis advies en begeleiding bij uw verfproject

Waarborg productlijn

In het assortiment professionele verf wordt een lijn schilder en verfsystemen verkocht  onder de naam Waarborg. De unieke kleur- en buitenduurzaamheid eigenschappen bieden de professionele schilder esthetische- en technische middelen om hooggekwalificeerd vakwerk af te leveren. Het Waarborg programma van Anker Stuy geeft de professionele schilder de zekerheid an een lange periode onderhoudsvrij schilderen met de zekerheid van langdurige kleur- en glansbehoud. Deze professionele verven bieden voor elk probleem of ondergrond een oplossing.

waarborg

Bent u benieuwd naar onze professionele verf oplossingen? Bekijk ons assortiment of neem contact met ons op via onderstaande knop.

Neem contact met ons op