Kinderopvang Wollewaps in Heerenveen is een kindercentrum met een hart voor kinderen. In 2014 is Wollewaps opgericht door Josefien de Vries, Margerita Kaandorp en Maryze Veldman. Eerst waren ze gevestigd nabij het centrum van Heerenveen, maar hebben eind vorig jaar een nieuw pand gekocht, een voormalig schoolgebouw aan het Akkersplein.

Afgelopen maanden is hard gewerkt aan de inrichten en afwerking van het gebouw waarbij alle ruimtes zijn vernieuwd en voorzien moesten worden van verven die voldoen aan alle richtlijnen die van toepassingen zijn voor een kinderopvang. Hygiene en kinderveiligheid is daarbij van zeer groot belang. Er moesten schilderbare verven toegepast worden die hieraan voldoen. Anker Stuy heeft binnen zijn bouwverven assortiment dan ook een aantal producten die zeer goed reinigbaar zijn (Schrobklasse 1) en onze watergedragen binnenlakken zijn daarnaast zeer kras- en stootvast. Voor de muren is dan ook gekozen voor de Triocryl Multicoat en voor de deuren en kozijnen de Ankolux PU zijdeglans. Beide producten kenmerken zich doordat ze zeer goed te reinigen zijn en kras- en stootvast zijn. Tevens is ook de superhechtprimer ingezet om oude tegels weer op te frissen en zijn de vloeren bij de toiletten aangepakt met de vloercoating van Anker Stuy.
De kleuren die zijn toegepast zijn ook per ruimte aangepast aan leeftijd en fase waarin het kind zit. Speels, warm, vrolijk maar ook niet te druk.

Welke producten zijn toegepast?

  • Triocryl Multicoat (14-0183) een waterafdunbare, hoogwaardige universele elastische muurverf voor binnen en buiten.
  • Ankolux Aqua PU Zijdeglans (11-0030) is een sneldrogende en zeer goed dekkende watergedragen, zijdeglanzende lakverf.
  • Ankolux Superhechtprimer (12-0068) een hoogwaardige, waterverdunbare hechtprimer, voor binnen op basis van Hybride emulsie

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit project, of de producten die zijn toegepast? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies!

Neem contact met ons op