Schilders

Als schilder wilt u professionele verf gebruiken, verf die na jaren nog steeds het visitekaartje is van ieder huis of gebouw. Anker Stuy produceert in eigen beheer kwalitatief zeer hoogstaande verf ook voor schilders. Al decennia lang. Onze verfexperts maken uw klantverwachting dagelijks waar.

Steeds hogere eisen

Consumenten en bedrijven stellen steeds hogere eisen aan hun woning of werkomgeving. Niet alleen de kleur speelt daarin een belangrijke rol; de kwaliteit van de verf, dat is waar het om draait. U herkent dit vast wel als schilder. U bent immers ook continu op zoek naar de beste producten voor uw klanten. Anker Stuy biedt u een uitgebreid assortiment van hoogstaande verven. Handzaam en duurzaam in gebruik.

Dagelijkse kwaliteitstoets

Eenmaal een object geschilderd met verf van Anker Stuy en u weet voldoende: dit is de verf die u met een gerust hart kunt gebruiken voor al uw klanten. Zorgeloos schilderen, dat is wat u wilt. Wij zetten ons daar optimaal voor in. Onze verfexperts toetsen dagelijks de kwaliteit van onze verven. Zo bent u altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit verf. Van vloercoating, muurverf tot dekverven. Een vertrouwd gevoel.

Bestel uw verf

Bent u als schilder op zoek naar een topkwaliteit verf? Verf die na jaren nog perfect hecht en straalt? Anker Stuy biedt een ruim assortiment van kwaliteitsverven aan. Voor uw houtbescherming vindt u onder andere grondverf, systeemverf, lakverf en beits terug in ons assortiment. Daarnaast een compleet aanbod aan muurverven voor binnen en buiten. Kijk hier voor al onze schildersproducten. Ook voor maatwerkoplossingen kunt u ons altijd benaderen.

Waarom Anker Stuy?

  • Al ruim 60 jaar toonaangevend in de verfbranche
  • Ruim assortiment en landelijke verkooppunten
  • Eigen laboratorium garandeert innovatieve verfproducten
  • Kennis voor al uw verfvraagstukken
  • Snelle levertijd door eigen beheer productieproces

 

neem contact met ons op