Wij bieden u extra service

Met onze service willen wij u ontzorgen. Voor zover mogelijk willen wij uw partner zijn in het traject. Service kan op diverse terreinen naar voren komen.

Instellen kleurbeitsen

Wij kunnen alle beitskleuren instellen naar uw wens. Heeft u een kleur of paneel wat nagemaakt moet worden. Dan beschikt ons kleuren laboratorium over de expertise om de juiste kleur aan te leveren.

Vraag uw kleur aan

Instellen van lakkleuren

Ook voor het instellen van eindlagen in dekkende of transparante kleuren kunt u terecht bij Anker Stuy. Wij kunnen afhankelijk van het project elke gewenste persoonlijke kleur instellen. Uiteraard zijn kleuren uit de meest voorkomende kleurenwaaiers ook mogelijk. Vraag hier uw kleur aan

Advies over oppervlaktefouten

Sinaasappelschileffect, wolkvorming, grauwsluier, etc. Het zijn van die applicatie effecten die kunnen ontstaan bij het niet juist toepassen van de producten. Onze technische adviseurs helpen u graag om deze aspecten te voorkomen.

Advies over inrichting en werken in een lak & spuitafdeling

Als directeur of bedrijfsleider bent u wellicht niet altijd op de hoogte van de juiste condities, richtlijnen en verwerkingsvoorschriften van meubel- & interieurlakken. Zo gedraagt oplosmiddelhoudende lak zich anders dan watergedragen lakken. Bovendien kunnen hoogglans afwerkingen soms moeilijk te behandelen zijn zonder stofdeeltjes en doffe plekken in de lak. Wij bieden u totaal vrijblijvend een advies.

Instellen spuit, schuur & poelier apparatuur

Het kan soms een flinke ergernis zijn om apparatuur naar de juiste condities af te stellen. Lak van goede kwaliteit is één, maar zonder de juiste instellingen zal een optimaal resultaat als nog niet behaald worden. Anker Stuy heeft samenwerkingen met spuit, schuur en poelier leveranciers. Mocht u tegen een proces of productie probleem aanlopen dan helpen onze technische adviseurs u graag.

Speciale toepassingen

Naast het standaard assortiment hebben wij ook nog speciale lakken zoals soft-Touch lak, UV lakken, parelmoer effecten en meer. Benieuwd naar onze speciale lakken en of wij uw wens kunnen invullen? Neem dan contact met ons op.

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze service mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem nu contact op