Spuitplamuur

Anker Stuy levert een groot scala aan eindlagen en grondlakken voor de meubel  en interieurbouw in samenwerking  met onze Duitse partner Heidelberg Coatings. Samen garanderen wij u topkwaliteit. Niet voor niets voldoen onze producten aan de strenge eisen zoals gesteld in DIN (Deutsche Industrie Norm) en EN (Europese Norm). Alles komt tot leven met onze 1 en 2 componenten lakken. Om een goed eindresultaat te behalen, is het gronden van een houtsoort van groot belang. Met de grondlak en spuitplamuur van Anker Stuy en Heidelberg Coatings kunt u verschillende houtsoorten gronden. Wij leveren watergedragen en oplosmiddelhoudende grondlak en spuitplamuur als 1 en 2 componenten systemen voor de meubels en interieurs. Al onze 2 componenten systemen zijn te verwerken met één harder.  Eenvoud in ons assortiment is onze kracht!

Hout bescherming met spuitplamuur

Hout is een mooi en sterk natuurlijk product. Externe invloeden kunnen het hout aantasten en het is daarom belangrijk om uw hout goed te beschermen. Zo kunt u het hout waarde en uitstraling geven en ook laten behouden. Anker Stuy biedt een ruim assortiment aan producten voor houtbescherming zoals Cellulose Lak waar Nitrocellulose als bindmiddel wordt gebruikt. U kunt er zelf invulling aan geven met één van onderstaande spuitplamuren. Mist u nog een product? Bekijk dan ons gehele assortiment.

Waarom onze spuitplamuur

Naast dat wij een eenvoudig, maar toch ruim assortiment aanbieden zijn er nog vele andere redenen waarom u voor Anker Stuy kiest:

  • De grondlak en spuitplamuur zijn te verkrijgen in 1 en 2 componenten systemen
  • We bieden watergedragen en oplosmiddelhoudende grondlakken en spuitplamuren aan
  • Al onze 2 componenten systemen zijn te verwerken met één harder
  • U vindt ook Cellulose lak en Nitrocellulose lak voor binnen in ons assortiment

Heeft u nog vragen?

Mocht u noch vragen hebben, neemt u dan contact met ons op. U kunt de contact formulier invullen maar telefonisch of per email kan ook. Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op