Systeemverf koopt u bij Anker Stuy

Haal kwaliteit in huis met de systeemverven van Anker Stuy. In het laboratorium wordt dagelijks gewerkt aan de optimalisatie van onze huidige recepten van de systeemverf. Ook worden hier nieuwe verfoplossingen ontwikkeld, die aansluiten bij de wensen van u en uw klant. Wij zorgen ervoor dat elke liter verf die onze fabriek verlaat voldoet aan de juiste kwaliteit. Dagelijks wordt door de experts een kwaliteitstest gedaan op een liter verf, zo ook voor een liter systeemverf. Zo kunt u zorgeloos aan de slag bij uw klant en bent u verzekerd van een vele onderhoudsvrije jaren.

Wat is systeemverf?

Systeemverf of schakelverf is een zogenoemd 1-pot systeem, die toepasbaar is voor zowel binnen als buiten. De grond- en aflak zijn samengevoegd in één pot. De vochtregulerende werking is een van de belangrijkste eigenschappen van systeemverf. Het zijn verven met een zogenoemd open karakter. De ondergrond kan namelijk blijven ademen, waardoor eventuele vocht die aanwezig is naar buiten kan. Zo is de kans op blaasjes minimaal. Bovendien is het gemakkelijk te verwerken, u heeft namelijk maar één pot nodig voor zowel de grondlak als de aflak. Hieronder de voordelen voor u op een rij:

  • Kent een vochtregulerende werking
  • Makkelijk te verwerken
  • Vertrouwde kwaliteit

De keuze is reuze

Voor systeemverven bent u bij Anker Stuy aan het juiste adres. Zowel voor de vakschilder als voor de timmerindustrie bieden wij passende producten. Voor de vakschilder wordt de systeemverf verkocht onder de naam Waarborg. Het Waarborg programma van Anker Stuy geeft de professionele schilder de zekerheid an een lange periode onderhoudsvrij schilderen met de zekerheid van langdurige kleur- en glansbehoud. Met Aplex Aqua wordt de timmerindustrie bedient met systeemverven. Deze 1-pot systemen worden in dekkende en transparante versies aangeboden. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons assortiment:

Voor de Vakschilder:

Voor de Timmerindustrie:

  • Aplex Aqua Systeemcoat (17-0564) wordt als weerbestendige grond- en afwerklaag toegepast op nieuw hout, maar wordt ook gebruikt voor onderhoudsschilderwerk. Zowel binnen als buiten.
  • Aplex Aqua Woodcoat Indu (17-0695) wordt als duurzame afwerking op naald- en loofhout soorten toegepast, voor buiten.
  • Aplex Aqua Woodstain (17-0696) is een weerbestendige semi-dekkende conserveerbeits voor met name fijnbezaagd hout met open structuur.

Bekijk hier het volledige assortiment.

Ontvang gratis advies

Bent u benieuwd wat Anker Stuy voor u kan betekenen? Of welke systeemverf u het beste kunt gebruiken? Wij hebben de kennis in huis en helpen u graag. Neem dus gerust contact met ons op voor vragen of opmerkingen.

Neem contact met ons op