vepa-ankerstuy

Vepa is vanzelfsprekend afhankelijk van de beste leveranciers. Gerrit Schipper die in de spuiterij van Vepa werkzaam is, wil de samenwerking wel toelichten. “Na het realiseren van de nieuwe spuiterij in 2014, hebben we  de Anker Stuy producten natuurlijk uitvoerig laten testen en vergeleken met beits en lak van andere leveranciers.  Steeds kwam Anker Stuy als beste naar voren.

Dhr Schipper
Hoofd Lakafdeling


heerenveen-ankerstuy

Wij kiezen voor innovaties die aansluiten op ons beleid. De Seramic Lightcoating van Anker Stuy is echt een innovatie die bijdraagt aan een energie-neutraal klimaat en verhoogt tevens de veiligheid op bijvoorbeeld fietspaden. Een win – win situatie.

Rixt Wind, Projectorganisatie
Gemeente Heerenveen


bas van der geestWij schilderen elke dag met de producten van Anker Stuy. Wij weten dat we zo onze klant met een gerust hart achterlaten met jarenlang onderhoudsvrij schilderwerk.

Gebr. Van der Geest schilderwerken
Bas van der Geest
Directeur


westerveld-testimonialWij vertrouwen al meer dan 25 jaar op de producten en expertise van Anker Stuy. De uitstekende producten in combinatie met de persoonlijke  en technische begeleiding  zorgen ervoor dat wij al jarenlang hoogwaardige kozijnen leveren met een duurzaam kwalitatief verfsysteem.

Westerveld-Nederlof
Dhr Nederlof
Eigenaar