UV Lakken

UV lak is een efficiënte en duurzame manier van produceren. De UV lakken van Anker Stuy zijn geproduceerd samen met Heidelberg Coatings. Ze worden door middel van UV straling uitgehard tot een zeer hoogwaardige lakafwerking. Deze manier van produceren is ideaal voor de plaatverwerkende industrie zoals parket, plaatmaterialen, deuren & lijsten.

Ons UV lakken assortiment

Ons assortiment UV lakken bestaat voornamelijk uit verspuitbare, watergedragen systemen en systemen met 100% vaste stof voor wals- of gietapplicatie. Deze zijn in zowel dekkende als transparante systemen toepasbaar. Alle UV lakken kenmerken zich door een hoge vulling, uitgebalanceerde UV-reactie d.m.v. kwikzilverlampen en/of galliumlampen en een bijzonder glad en strak eindresultaat.

Passend advies over UV lak

Onze verfexperts adviseren u niet alleen in de juiste UV-hardende lakken voor uw lakstraat maar ook adviseren wij u in de juiste afstellingen van de machines. De UV-lampen hebben immers een groot effect op de uitharding van het product. Bent u benieuwd naar deze manier van produceren en beschikt u over een lakstraat? Wij kunnen ook in samenwerking met verschillende leveranciers van UV installaties, walsen e.d. u een passend advies geven.

Waarom Anker Stuy?

  • Al ruim 60 jaar toonaangevend in de verfbranche
  • Ruim assortiment en landelijke verkooppunten
  • Eigen laboratorium garandeert innovatieve verfproducten
  • Kennis voor al uw verfvraagstukken

Bekijk ons assortiment