Kies de verf op waterbasis van Anker Stuy

Bij Anker Stuy kiest u duidelijk voor kwaliteit een duurzaamheid wanneer u verf op waterbasis zoekt. In ons laboratorium, het technische hart van ons bedrijf werken we dagelijks met een team aan experts aan de optimalisering en verbetering van ons huidige product aanbod en de ontwikkeling van nieuwe minder milieubelastende verfoplossingen. De vraag naar verf op waterbasis is tegenwoordig groeiende. Men is zich bewust van de impact op het milieu, en kiest de milieuvriendelijkere variant op waterbasis.

Waterbasis, wat is het precies?

Verven die te verdunnen met water zijn noemt men verf op waterbasis. Het water vervangt dan de huidige verdunners zoals terpentine en andere zogenoemde oplosmiddelen. Verf op waterbasis is geurarm en daardoor zeer geschikt voor binnen toepassingen. Daarnaast is de verwerking van de verf gemakkelijk. Zo biedt het gemak voor u als professionele schilder. De watergedragen verf heeft een korte drogingstijd, zodat u snel kunt overschilderen.

Voordelen van verf op basis van water

Verf op water basis is niet alleen een bewuste keuze, maar biedt ook vele andere voordelen. Hieronder noemen wij een aantal.

  • De verf droogt sneller dan zogenoemde alkydverf (op basis van oplosmiddelen) en is daardoor sneller te overschilderen
  • Minder vergelend en slijtvaster
  • Geurarm, wat het een geschikt product maakt voor binnen toepassing
  • Veroorzaakt minder allergieën wegens lage oplosmiddel gehalte

Wilt u meer weten?

Wilt u weten of verven op waterbasis geschikt zijn voor uw schildersklus? Bekijk dan ons ruime assortiment aan watergedragen verven en andere coatings (ook op waterbasis). Heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op, wij helpen u namelijk graag.

Neem contact met ons op